Βασίλης Ανεμογιός

Φωτογραφία του Vassilis Anemogios-Mertzanis.
Κυκλοφόρησε επίσημα, Απρίλη του 2011. Το αγαπήσατε, σας "πήγε" κ το "πήγατε" στον "ουρανό". Μετά από 4 χρόνια, παίρνει νέα μορφή κ σας παρουσιάζω το Promo Single "Με Πας" - Remix 2015 https://youtu.be/5HIxmeiXT4Q Να ευχαριστήσω τους δημιουργούς του "Με Πας" Κώστα Μποσνάκη κ Στάθη Κοτονιά που μου έδωσαν την άδεια να το ανακατασκευάσω, τους υπέροχους Patro Κώστα Χριστοφορίδη, Τάσο Μάλιο κ Κυπριανό για την άψογη μας συνεργασία καθώς κ όλους τους συντελεστές του. Καλή σας ακρόαση κ Πάμε να βάλουμε "ΦΩΤΙΑ" στα Club κ ΌΧΙ ΜΟΝΟ!


Το καλοκαίρι του 2008 έγινε το δισκογραφικό του ξεκίνημα με το cdsingle «Με το στόμα γεμάτο φιλιά». Το Πάσχα του 2011 επανήλθε με το cdsingle «Με Πας» όπου το ομότιτλο τραγούδι ξεχώρισε καταγράφοντας σημαντική πορεία. Το Φλεβάρη του 2014 ήρθε η pop/λαϊκή μπαλάντα και το digitalsingle «Μη Μ’αγγίζεις» που ήδη καταγράφει πάνω από 100.000 προβολές κ συνεχίζει δυναμικά. Τρεις επίσημες δισκογραφικές δουλειές ( από τις VanillaMusic, VoiceRecords κ InsideOut / XrcRecsUsa αντίστοιχα), οι οποίες έλαβαν σημαντικής υποστήριξης από σπουδαίους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Fm / Web σταθμών στην Ελλάδα, την Αυστραλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και τη Κύπρο, καθώς και από djs, blogs, τηλεοπτικούς σταθμούς κ διαδικτυακούς φίλους του Βασίλη στο Facebook.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΕΜΟΓΙΟΣ NEO PROMO SINGLE «ΜΕ ΠΑΣ - REMIX»
Σεπτέμβρη του 2015 ο Βασίλης Ανεμογιός παρουσιάζει το Promosingle που περιλαμβάνει ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ έκδοση του τραγουδιού «Με Πας» σε μουσική Κώστα Μποσνάκη και στίχους Στάθη Κοτονιά. Συμμετέχει ο Θεσσαλονικιός RaperPATRO Κώστας Χριστοφορίδης ( με τους rap στίχους δικούς του ) και το Remix υπογράφει ο Τάσος Μάλιος. Επιμέλεια μίξης / mastering Κυπριανός. Καλή σας ακρόαση!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την πολύτιμη υποστήριξή σας αυτά τα 7 χρόνια που είμαι μέρος της ελληνικής δισκογραφίας. Ευχαριστώ για την ειλικρινή κ ανιδιοτελή μας διαπροσωπική σχέση κ για την αμοιβαία εκτίμηση που έχουμε χτίσει όλο αυτό το διάστημα. Να κλείσω με τη θερμή παράκληση να μην κατασκευαστούν βίντεο με το τραγούδι, ώστε το λίνκ http://youtu.be/5HIxmeiXT4Q που έχει ανεβεί από το επίσημο κανάλι μου στο YouTube να μπορέσει να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από θέμα προβολών.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλα!
Βασίλης Ανεμογιός





ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μουσική: Κώστας Μποσνάκης
Στίχοι: Στάθης Κοτονιάς
Rap στίχοι: PATRO
Recordings φωνής: Βασίλης Ανεμογιός
Recordings φωνής PATRO: George Afo Σεργιώτης Studio NS
Μίξη - Mastering: Κυπριανός
Επιμέλεια Remix: Τάσος Μάλιος
Επιμέλεια παραγωγής promo single: Βασίλης Ανεμογιός - Κυπριανός
Έπαιξαν οι μουσικοί:
Κιθάρες - Πλήκτρα: Κώστας Μποσνάκης
Σάζι - Τζουράς: Ιωσήφ Σαρασίδης
Προγραμματισμός Μπάσο - Πλήκτρα: Βασίλης Ανεμογιός
Ενορχήστρωση (αρχικής version ): Κώστας Μποσνάκης
Recordings οργάνων: Νίκος Σταυρόπουλος Studio ΦΩΣ
Artwork: Λεωνίδας Καρύδης
Φωτογράφος: Αργύρης Καρράς
Make up artist - Hair stylist: Μαρία Βογιατζή
Το βίντεο επιμελήθηκε ο Βασίλης Ανεμογιός